- Storlek 98/104 -

329 kr
Artikelnummer: Y7354

Beskrivning av plagg
1 regn-set från Nordbjörn i skick B
- Reflex på byxan är lite av. Annars är båda i skick A.
- Saknar luva

Beskrivning av skick A-B-C

Skick A: Plagget är i mycket fint skick, antingen helt nytt eller använt väldigt sparsamt. Plagget har inga synliga slitningar och alla detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår är i fint skick. Plagget är helt och rent.

Skick B: Plagget är använt, men funkar utmärkt med alla funktioner. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår fungerar, men tecken på användning kan finnas. Plagget kan liknas med att ärva det från ett syskon. Plagget är helt. Nyansfläckar kan finnas på plagget, större fläckar beskrivs i texten.

Skick C: Plagget är slitet och det kan vara skavt eller noppigt på vissa ställen, men fullt funktionsdugligt. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre eller resår fungerar, men kan vara slitna. Nyansfläckar kan finnas på plagget och plagget kan kännas äldre, större fläckar beskrivs i texten.


Återköp
Du kan självklart returnera ditt köp.


Tvättning
Alla våra kläder är tvättade men vi rekommenderar alltid att tvätta alla nyköpta barnkläder så att era barn får de tvättmedlet de är vana vid.

Frakt

Fri frakt över 499 kr och annars 49 kr. Din order skickas med Schenker eller Postnord beroende på storlek. Har du specifika önskemål lämna gärna en kommentar i kassan.

Retur

30 dagars returrätt. Du kan returnera ett helt kitt eller enstaka produkter. Mejla [email protected] vid retur.

Swish, Klarna, Faktura (klarna) och kortbetalning.