Vi vill hålla bra kvalité på alla våra paket och plagg och går därför noggrant igenom samtliga plagg i flera steg innan vi väljer ut plagg till försäljning. Det är viktigt för oss att plaggen är fria från fläckar, är hela, utan synliga defekter, har bra resår, inte är för urtvättade eller har för mycket noppor. Viktigt att tänka på är att ett plagg som har blivit tvättat aldrig kan uppnå samma känsla som när det är nyproducerat. Kvalité är en hjärtefråga för oss och vi hoppas att ni ska vara nöjda med kvalitén när ni beställer på inimini.se. Då vet vi att det är mer sannolikt att ni hittar tillbaka till oss igen! 

Skick A, B, C eller D

När vi lägger upp kläder på hemsidan beskriver vi alltid kvalitén så att du som kund kan få en uppfattning om kvalitén på produkterna. Här beskriver vi vilket skick plagget har märkt i bokstäverna A, B, C & D. Om plagget har en fläck beskriver vi den i produkttexten. 

Skick A: Plagget är sparsamt använt och är i mycket fint skick. Observera att plagget är tvättat och känslan av nyskick kan därför skilja mot nyskick i butik.
Skick B: Plagget är använt men fortfarande i fint skick. Ett plagg som hade kunnat vara ärvt av ett syskon med stolthet.
Skick C: Plagget är lite mer slitet. Kan vara att trycket är lite mer luddigt eller plagget en aning mer noppigt. Men det var så fint att vi ville ha med det i kittet.
Skick D: Plagget är noppigt och slitet.


Tvättning

Alla våra begagnade barnkläder är tvättade och rena men vi rekommenderar alltid att tvätta plaggen själva hemma innan ni börjar använda dem. Barns hud kan vara känslig mot nya och annorlunda tvättmedel än vad de är vana vid.