Namnlappar - 100 st

149 kr

Artikelnummer: 989

Namnlappar är smidigt att ha på förskolan och andra ställen där barnens kläder behöver skiljas åt. Genom att använda en figur eller färg så kan barnet själv känna igen plaggen.

Välj design och text
Välj en design och hemskickat kommer 100 stycken namnlappar att sätta på kläder, skor, nappar etc. Välj med figur eller utan. Du väljer mellan 1-3 rader text (16 tecken per rad). Du kan skriva endast barnets namn eller välja till efternamn och telefonnummer. Eller är det kanske bäst att bara skriva familjens efternamn och telefonnummer så funkar det till alla barn?

Frakt 4-7 dagar
Denna produkten kommer med separat post direkt från produktionen här i Sverige. Det brukar ta 4-7 dagar och skickas direkt till brevlådan.

Information om namnlapparna

  • Namnlapparna är extra starka och tål att tvättas om och om igen. De är därför idealiska till märkning av kläder och andra tillhörigheter.
  • Namnlappens storlek är 30x15 mm. 
  • Vid märkning av kläderna skall namnlappen fästas på märkes- eller tvättrådslappen för att sitta fast ordentligt vid tvätt.
  • Vid märkning av tillhörigheter skall namnlappen fästas på en torr och slät yta.
  • Låt namnlappen sitta minst 24 timmar innan tvätt. 
  • Namnlappen tål vatten och kan tvättas i upp till 60 grader. Namnlappen kan också användas i diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, mikrovågsugn samt kyl/frys.
  • Fri från BPA och ftalater.

Frakt

Fri frakt över 599 kr och annars 49 kr. Din order skickas med Schenker eller Postnord beroende på storlek. Har du specifika önskemål lämna gärna en kommentar i kassan.

Retur

30 dagars returrätt. Du kan returnera ett helt kit eller enstaka produkter. Mejla [email protected] vid retur.

Swish, Klarna, Faktura (klarna) och kortbetalning.