- Storlek 86/92 -

99 kr
Artikelnummer: P775154

Beskrivning av produkt:
1 vår/sommar-jacka från Gap i skick B.

SKICK

Skick A, B, C eller D

Skick A: Ytterplagget är i mycket fint skick, antingen helt nytt eller använt väldigt sparsamt. Plagget har inga synliga slitningar och alla detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår är i fint skick. Plagget är helt och rent.

Skick B: Ytterplagget är använt, men funkar utmärkt med alla funktioner. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår fungerar, men tecken på användning kan finnas. Plagget kan liknas med att ärva det från ett syskon och inte sönder. Nyansfläckar kan finnas på plagget, större fläckar beskrivs i texten.

Skick C: Ytterplagget är slitet och det kan vara skavt eller noppigt på vissa ställen, men fullt funktionsdugligt. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre eller resår fungerar, men kan vara slitna. Nyansfläckar kan finnas på plagget och plagget kan kännas äldre, större fläckar beskrivs i texten.

Skick D: Ytterplagget är slitet och kan finnas söndriga detaljer.

Frakt

Fri frakt över 599 kr och annars 49 kr. Din order skickas med Schenker eller Postnord beroende på storlek. Har du specifika önskemål lämna gärna en kommentar i kassan.

Retur

30 dagars returrätt. Du kan returnera ett helt kit eller enstaka produkter. Mejla [email protected] vid retur.

Swish, Klarna, Faktura (klarna) och kortbetalning.