Galltvål

49 kr
Artikelnummer: Fast galltvål

Detta är ju alla småbarnsföräldrars måste!
När du beställer denna produk får du även med vår fläckguide som består av 3 st olika metoder (galltvål är en av dem) som tar ALLA fläckar (nästintill...).

Vårt tips mot fläckar
1. Blöt ner fläcken med kallt vatten
2. Gnugga in galltvål med en disksvamp så att det kommer in i hela fläcken (var försiktig med tyget).
3. Skölj av i kallt vatten.
Fortfarande synlig?
4. Gnugga in återigen och häng på tork i någon timme
5. In i tvättmaskinen
Vips, så är fläcken borta!

Fast Galltvål - 100 gram
Den fasta Galltvålen är väldigt bra mot svåra fläckar och smuts. Tvålen innehåller bland annat oxgalla och klorofyll vilket gör att den bryter ner olika typer av fläckar såsom gräsfläckar, köttfärssåsfläckar, curry och andra svåra fläckar på ett effektivt sätt. Galltvål bleker aldrig plagg eller tyger då den inte innehåller några blekmedel.

Flytande Galltvål - 750 ml
Den flytande Galltvålen är också väldigt bra mot smuts och fläckar såsom gräsfläckar, köttfärssåsfläckar, curry och andra svåra fläckar på ett effektivt sätt. Men den flytande galltvålen förenklar all sorts rengöring i hemmet och arbetet. Den fungerar både som fläckborttagare men även som en allrengöring. Många använder den även till att få bort tuff smuts från händerna då den är återfettande. Du slipper använda flera olika rengöringsmedel och sparar tid, pengar & miljö genom att bara använda en produkt. Här hittar du den flytande.

Fast eller flytande? 
Det är en smaksak och dem fungerar lika bra mot fläckar. Vissa vill inte bli kladdiga och tar den flytande, vissa vill spara plats och tar den fasta!

Du kommer aldrig kunna sluta använda Galltvål när du väl ha börjat

Frakt

Fri frakt över 599 kr och annars 49 kr. Din order skickas med Schenker eller Postnord beroende på storlek. Har du specifika önskemål lämna gärna en kommentar i kassan.

Retur

30 dagars returrätt. Du kan returnera ett helt kit eller enstaka produkter. Mejla [email protected] vid retur.

Swish, Klarna, Faktura (klarna) och kortbetalning.