- Storlek 24 -

139 kr
Artikelnummer: Y18980

Beskrivning av sko:
1 par gummistövlar (ofodrade) från Tretorn i skick B.
Innermått: 15,6 cm

SKICK

Skick A, B, C eller D

Skick A: Skorna är i mycket fint skick, antingen helt nya eller använda väldigt sparsamt. Skorna har inga synliga slitningar och alla detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår är i fint skick. Skorna är hela och rena.
Skick B: Skorna är använda, men funkar utmärkt med alla funktioner. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre, knappar och resår fungerar, men tecken på användning kan finnas. Skorna kan liknas med att ärva det från ett syskon. Skorna är tvättade men smuts finns.
Skick C: Skorna är slitna och det kan vara repor eller att smuts finns på vissa ställen, men fullt funktionsdugligt. Detaljer som blixtlås, reflexer, kardborre eller resår fungerar, men kan vara slitna. Skorna har inga hål.
Skick D: Skorna är slitna, skavda och smuts finns på vissa ställen.

Superbra service och bra butik - 5/5

Enkla att ha att göra med, svarar på frågor och funderingar, Har fina kläder, alltid i bra skick. Smidig hemsida och snyggt upplägg! Bra med innermått på skor istället för bara storlek då det är så olika från märke/modell. Superbra att kunna köpa barnkläder i bra skick för en billigare peng för alla!
- Hanna Karlsson via Trustpilot

Otroligt nöjd - 5/5

De är måna om sina kunder, med god service. Beställt flera gånger från deras sida utan strul och allt bara funkar. En gång fanns inte ett plagg som var beställt, då fick vi pengarna tillbaka för plagget PLUS ett likvärdigt plagg istället. Helt på deras egna initiativ. Det är service man sällan upplever idag. Rekommederar alla jag känner att handla där.
- Linus Palm via Trustpilot

Perfekta kläder - 5/5

Perfekta kläder, ren och rätt storlek. Vi tycker om inimini väldigt mycket.
- Rosetta Swedish Love via Trustpilot

Supernöjd med köpet - 5/5

Supernöjd med köpet, välpacketerat och kläderna motsvarar förväntningarna.
- Mikaela Fryklund via Trustpilot

Vill du läsa mer från våra kunder?

Fler recensioner hittar du på trustpilot.se/inimini.

Frakt

Vi har som målsättning att skicka din order nästkommande arbetsdag. Fri frakt över 599 kr och annars 49 kr. Din order skickas med Schenker eller Postnord beroende på storlek. Har du specifika önskemål lämna gärna en kommentar i kassan.

Retur

30 dagars returrätt. Du kan returnera ett helt kit eller enstaka produkter. Mejla [email protected] vid retur.

Swish, Klarna, Faktura (klarna) och kortbetalning.